Att bära skinnjacka har varit ett säkert kort sedan långt tillbaka i tiden. Enda skillnaden är att förr var de tillverkade av äkta läder. Men idag finns det minst lika snygga jackor av skinn av syntet , vilket är ett bra alternativ för dig som är djurvän.

Hitta en ny skinnjacka

Vill du förnya din garderob kan du hitta skinnjacka för dam online. Det finns många snygga skinnjackor att välja bland. Det finns de som är lite kortare och de som är något längre. Du kan också hitta jackor för dig som föredrar att bära kläder i oversize. Förutom att det finns skinnjackor i olika modeller kommer de även i olika färger. Det mest klassiska är svart men andra färger du kan välja bland är till exempel brun, grå, grön, blå och rosa.

Så bär du skinnjacka

Den största fördelen med skinnjackan är att den är snygg att bära som den är och du behöver därför inte anstränga dig särskilt mycket för att få en komplett outfit. Skinnjackor fungerar bra tillsammans med ett par jeans och en enkel t-shirt. Men de är minst lika snygga att bära till klänning. Köper du en skinnjacka i modellen trenchcoat kan det vara extra snyggt att bära en klänning till. Har du en skinnjacka i oversize kan du välja att bära tighta plagg under. Om du bär en färgglad skinnjacka kan den göra sig allra bäst till neutrala färger, till exempel svart. Det bästa du kan göra för att klä dig rätt i skinnjacka är att prova dig fram och variera dig efter humör och väder.

Lädervaror