Har du en skinnjacka som ligger och skräpar för att den känns lite tråkig, eller kanske ett par tuffa skinnbyxor som du aldrig använder? Då kan du faktiskt enkelt göra dem mer personliga med hjälp av Printer. Här kan du läsa om hur.

Personliga tryck

Företaget https://printer.se/ arbetar med att ta fram personliga tryck och profilkläder helt efter dina önskemål. Bland annat har de i sitt sortiment pins och nyckelringar, något som passar utmärkt att fräscha upp dina läderplagg med. Som du kanske vet är återbruk av kläder väldigt populärt just nu. Det innebär att du förnyar plagg som du redan har. Med personliga pins känns din skinnjacka ny och mer spännande. En snygg skinnjacka är det trendigaste du kan bära just nu, därför bör du inte låta din ligga och skräpa. Beställ istället personliga pins och börja använda den igen.

Så förnyar du dina läderbyxor

Dina läderbyxor kan även de fräschas upp med personliga pins. Hos Printer hittar du också nyckelringar som du kan få med ditt egna print. De är snygga att fästa i hällorna på dina byxor för att ge dem ett lyft. Varför inte också satsa på en personlig t-shirt eller hoodie att bära tillsammans med dina byxor?